Karina Meerman


Karina Meerman
1

Recensies

802

Views

Recensent
Schrijft sinds 2024 voor FilmTotaal

Auteur
Karina Meerman werkt sinds mensenheugenis als freelance redacteur ICT en digitalisering, de laatste jaren steeds vaker in combinatie met overheid. Voor de leuk en luchtig schrijft ze recensies van films en series voor FilmTotaal. Ook fotografeert ze taal in het wild en blogt daarover op karinameerman.nl/slim-ding/

Achtergrond en focus
Misschien dat ze veel meer arthouse zou moeten zien vanwege het kunstzinnige en intellectuele karakter, maar Karina houdt meer van exploderende ruimteschepen, fantastische verhalen en optimistische animatie. Drama haalt ze liever uit het echte leven. Films en series waarin de hond doodgaat zijn nooit acceptabel.

Favoriete genres en films
Het boek Torenhoog en Mijlenbreed van Tonke Dragt maakte van de 9-jarige Karina een liefhebber van fantasy en sciencefiction. De boeken en de serie The Expanse scoren hoog in haar favorieten aller tijden. Als tv-kijker plugt ze het vaakst in op Netflix en Apple TV. Door op anderstalige series te klikken hoopt ze het algoritme te verwarren tot het alleen nog maar internationale pareltjes ophoest.


Neem contact op met Karina Meerman

LaatsteRecensies