"Als mannen vrouwelijker worden, dan hebben we een probleem", zegt Vincent Cassel

"Als mannen vrouwelijker worden, dan hebben we een probleem", zegt Vincent Cassel

De Franse acteur laat zich erover uit.

Vincent Cassel is als Franse acteur voornamelijk in Franse producties te zien, maar hij wist ook al hoge ogen te gooien in heel wat Amerikaanse producties. Nu komt hij weer in het nieuws vanwege bepaalde uitspraken.

Cassel, o.a. bekend van Eastern Promises, Black Swan en de serie Westworld, laat zich tijdens een recent interview uit over de stand van zaken. Vandaag de dag vindt de acteur namelijk dat het lastig is om nog echt een mannelijke man te zijn zonder kritiek te krijgen.

Reactie
Zo zegt de 56-jarige Cassel: "Als mannen vrouwelijker worden, worden ze denk ik ook kwetsbaarder. Als mannen te kwetsbaar en vrouwelijk worden, dan denk ik dat het een probleem gaat worden".

Volgens de acteur komt dit door sociale media, voornamelijk TikTok, die een bepaald beeld van jonge mannen willen neerzetten: "Er wordt een verkeerd beeld gegeven. "Mannen moeten nu zo zijn en vrouwen zo". Het gaat me allemaal wat ver. Je moet niet vergeten dat je zelf gewoon moet zijn wie je wil zijn, wat er ook gezegd wordt".

Bedoeling
Cassel eindigt door te zeggen: "Ik hoop niet dat ik nu overkom als een misogynist. Ik ben 's morgens vroeg tot 's avonds laat omringd door vrouwen. Ik heb drie dochters, een vrouw, een ex-vrouw en een moeder. Ik hou enorm veel van ze en heb alleen maar respect voor vrouwen".

Interesse in het volledige interview, waarin hij zich o.a. uitlaat over Andrew Tate? Klik dan op het bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair