Tom Cruise onthult eindelijk de waarheid over hardnekkig 'Iron Man'-gerucht

Tom Cruise onthult eindelijk de waarheid over hardnekkig 'Iron Man'-gerucht

Ook vertelt de acteur of hij open staat voor een andere superheldenrol.

Actiester Tom Cruise heeft eindelijk onthuld of hij ooit serieus in de running is geweest voor de rol van superheld Iron Man in het Marvel Cinematic Universe. Dat deed hij voor de camera van Phase Zero.

Al voor de eeuwwisseling liet Cruise in de media optekenen interesse te hebben in de rol van Iron Man.

Langetijd werd aangenomen dat de Hollywoodster ook een van de topfavorieten was om de held daadwerkelijk te spelen in het Marvel Cinematic Universe.

Volgens de acteur is dat echter niet correct. "Nee. Het klopt niet dat ik die rol bijna te pakken had", vertelt Cruise nu.

Juiste keus
De Mission: Impossible-ster vindt ook dat Marvel met Robert Downey Jr. geen betere keuze had kunnen maken.

"Ik kan me echt geen enkele andere acteur voorstellen in die rol", zegt hij over zijn collega. "Die rol was gewoon perfect voor hem".

Andere superheldenrol
Fans van Marvel hopen dat Cruise in de toekomst een rol zal spelen in het superheldenuniversum. Maar heeft de acteur daar zelf eigenlijk interesse in?

Ja, blijkt het antwoord. Cruise staat daar absoluut voor open als hij het idee heeft dat het publiek hem in die rol wil zien.

"Ik sluit niets bij voorbaat uit. Ik kijk naar het script, het personage en wat ik kan bijdragen", zegt hij verder daarover.



NieuwsFilm

meest populair