3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Princess (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Le-Van Kiet | Cast: Joey King, Dominic Cooper, Olga Kurylenko, e.a. | Kijk direct
Een eigenzinnige prinses wordt flink op de proef gesteld wanneer de troonopvolging aan de orde komt. De wrede en verknipte prins Julius met haar wil trouwen, maar dat weigert ze. Hij sluit haar op in haar vaders kasteel. Wat Julius echter niet weet, is dat deze prinses ontzettend goed met zwaarden is. Ze ontsnapt en gaat achter Julius aan om haar familie en koninkrijk te beschermen.



The Favourite (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yorgos Lanthimos | Cast: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, e.a. | Kijk direct
In het vroege achttiende eeuwse Engeland wordt de relatie tussen de wispelturige koningin Anne en haar vertrouwelinge Lady Sarah bedreigd door de komst van het nieuwe dienstmeisje Abigail, die zich al snel op weet te werken binnen het koningshuis. Al snel strijden de twee hofdames met alle mogelijke middelen om de gunsten van de koningin.



Encanto (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jared Bush en Byron Howard | Cast: Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, John Leguizamo, e.a. | Kijk direct
De familie Madrigal woont in Encanto, een magische plek verscholen in de bergen van Colombia. Elk kind van de familie is gezegend met een unieke gave, op Mirabel na. Maar wanneer de kracht die om Encanto hangt in gevaar is, ontdekt Mirabel dat juist zij de sleutel is om de magie te redden. Alle hoop is op haar gevestigd.



NieuwsFilm

meest populair