Bella Thorne weigert handtekeningen te zetten op zeer pikante foto's

Bella Thorne weigert handtekeningen te zetten op zeer pikante foto's

Ze had een goede reden, want op een paar was zij minderjarig

Bella Thorne weigert handtekeningen te zetten op haar eigen pikante foto's, vertelde de 25-jarige ster laatst. Ze had een goede reden, want op een paar plaatjes was zij minderjarig.

De actrice uit Chickfight vertelde aan The Hollywood Reporter dat een 'fan' steeds ongepaste foto's ondertekend wilde hebben. Ze zegt: "Het was duidelijk dat hij mijn naam bij foto's wilde hebben, die gezien kunnen worden als sexy en zelfs minderjarig. Ik droeg daarop lingerie en was topless."

Halfnaakte beelden
Die signeersessie gebeurde vorige maand op het Sundance Film Festival. De fan bleef erom vragen, terwijl Bella steeds weigerde en geïrriteerd raakte. Tussen de halfnaakte beelden zat namelijk een reclamecampagne van toen zij 16 jaar oud was.

Bella Thorne vertelde, dat zij vriendelijk bleef en om andere foto's vroeg om toch wat te signeren voor hem. Maar dat wilde hij niet. Ze zegt: "Ik snap dat mensen daar geld aan kunnen en willen verdienen. En ik wil best helpen. Maar niet bij onder de 18 jaar plaatjes."

Ergere dingen
Ze sluit af met: "Ik had ergere dingen kunnen doen dan zo'n reclame op die leeftijd. Dat was een andere tijd. Het valt allemaal wel mee wat ik heb meegemaakt. Ik denk niet dat ik zo'n fotoshoot weer zou willen doen. Maar mijn eigen beeld van wat ik van mezelf mag als vrouw, verandert ook steeds."

Meer staat in het artikel van People hier. Een minder pikante foto van Bella staat hieronder op haar Instagram.



NieuwsFilm

meest populair