Moïse Trustfull laat zich van haar mooiste kant zien op Instagram

Moïse Trustfull laat zich van haar mooiste kant zien op Instagram

Ook dit kiekje verdient het om gedeeld te worden.

Moïse Trutstull mag dan wel iets minder in films en series te zien zijn de laatste jaren, dat betekent echter niet dat ze stilzit. De 27-jarige schoonheid deelt wel vaker videootjes en kiekjes op sociale media en nu is het weer raak.

Moïse, de de dochter van oud-voetballer Orlando Trustfull en presentatrice Quinty Trustfull, maakte al in 2011 haar debuut op tv in. Zo was ze te zien in een commercial voor Duo Penotti. Hierna zagen we haar ook in spots voor o.a. Bol.com en McDonalds.

Meer
Daar bleef het niet bij. Haar echte grote debuut als actrice kwam in 2017, toen ze in Goede tijden, slechte tijden de rol van Celia van Dam wist te bemachtigen. Ze speelde dit personage in elf afleveringen.

Daarna volgde rollen in de film Losers uit 2017 en de tv-serie Spangas op Zomervakantie als het personage Luna. Haar echte laatste grote rol was in Flikken Maastricht, in 2018.

Sociale media
De appel valt niet ver van de boom, want net zoals haar ouders komt Moïse telkens meer in de spotlights te staan. Overigens is dat nog beperkt in films en series, maar des te meer op Instagram. Zo deelt ze nu weer eens een wonderschoon kiekje, dat hieronder te zien is.



NieuwsFilm

meest populair