3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Wonder Woman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Chris Pine, David Thewlis, e.a. | Kijk direct
Wanneer de Britse piloot Steve Trevor met zijn vliegtuigje neerstort voor de kust van Themyscira, het van de buitenwereld afgeschermde Amazonen-eiland, leert Wonder Woman over een oorlog in de mensenwereld die miljoenen levens dreigt te vernietigen. De heldin besluit met Trevor mee te gaan om in te grijpen. Hierbij ontdekt zij haar ware krachten.



Crazy Rich Asians (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Chu | Cast: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh, e.a. | Kijk direct
Rachel, een sympathieke lerares uit New York, ontdekt dat haar vriend Nick steenrijk is wanneer ze zijn familie ontmoet bij een bruiloft in zijn thuisland Singapore. Dat maakt hem een van de meest gewilde mannen. In Singapore worstelt Rachel met haar eigen komaf.



Mortal Kombat (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon McQuoid | Cast: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, e.a. | Kijk direct
De tovenaar Shang Tsung hoeft nog maar één vechttoernooi te winnen om de aarde over te kunnen nemen. Cole Young, een uitgerangeerde MMA-vechter, komt erachter dat hij de uitverkorene is om het samen met de grootste kampioenen de wereld te redden.



NieuwsFilm

meest populair