Alexandra Daddario in haar ondergoed op Insta-foto's

Alexandra Daddario in haar ondergoed op Insta-foto's

De actrice uit The White Lotus verrast met slaapkamerkiekje.

Actrice Alexandra Daddario, bekend uit onder meer Percy Jackson, San Adreas en uiteraard True Detective leek de afgelopen jaren iets minder in beeld te zijn. Maar de afgelopen tijd lijkt ze weer helemaal terug.

Even geleden wist ze op te vallen in de komedie The White Lotus van HBO Max. Daarin speelde ze het personage Rachel Patton. Vervolgens was ze te zien in de film Wildflower en op dit moment schittert ze als het hoofdpersonage in de nieuwe serie Anne Rice's Mayfair Witches.

De serie is gebaseerd op het de boekentrilogie Lives of the Mayfair Witches van Anne Rice en Alexandra speelt de rol van Rowan Fielding, een neurochirurg die ontdekt dat zij de erfgename is van de Mayfair-dynastie dat bestaat uit heksen.

Opvallend op Instagram
Op de Instagram van de in Manhattan, New York City geboren Alexandra zien we nu een reeks foto's uit de Britse Vogue. We zien haar in een zwart jurkje en helemaal aan het einde zelf in haar ondergoed op vermoedelijk een hotelkamer. Niet meer dan een 🎉 plaatste ze er nog even bij.


Wil je zien hoe de 36 jarige Alexandra Daddario eruit ziet in haar ondergoed? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram-pagina.


Bekijk de afbeeldingKim Feenstra zonder kleren
Kim Feenstra bijna helemaal zonder kleren op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingYasmin Karssing en haar shirtje
Yasmin Karssing trekt haar shirtje uit om je iets te laten zien


NieuwsFilm

meest populair