Dit is de prachtige 22 jaar jongere vrouw van 'You'-acteur John Stamos

Dit is de prachtige 22 jaar jongere vrouw van 'You'-acteur John Stamos

Ze zijn dolgelukkig samen.

Er worden wel vaker grapjes gemaakt over Leonardo DiCaprio en al zijn jongere vriendinnen. Hij is echter veruit de enige acteur die 'dit doet'. Ook John Stamos heeft een veel jongere vrouw.

De acteur, voornamelijk bekend van de nodige series (denk bijvoorbeeld maar aan You, Full House en het vervolg hierop, Fuller House), was van 1998 t/m 2005 getrouwd met Rebecca Romijn, de actrice van Nederlandse afkomst.

Tweede huwelijk
De twee bekendheden besloten uit elkaar te gaan, maar in 2018 stapte Stamos opnieuw in het huwelijksbootje, deze keer met Caitlin McHugh. Zij is voornamelijk actief als schrijfster en model, maar dat valt ook wel te zien.

Bekijk hieronder enkele kiekjes van hun trouwerij.



Kritiek
Er was echter ook kritiek op Stamos. De acteur is namelijk heel wat ouder dan zijn vrouw. De twee beroemdheden verschillen maar liefst 22 jaar. Stamos is namelijk 59, en zijn vrouw nu nog enkele maanden 36.

Ondanks het feit dat hier vaker kritiek op was, hebben de twee hier zelf geen enkele moeite mee en zeggen ze dolgelukkig te zijn. Zij trekken zich hier dan ook niks van aan.

Ze hebben samen een 4-jarig zoontje genaamd Billy. Bekijk een foto van het gezin hieronder.



NieuwsFilm

meest populair