Netlix verwijderalarm: kijk deze topseries snel voordat ze verdwijnen

Netlix verwijderalarm: kijk deze topseries snel voordat ze verdwijnen

Alweer veel moois dat nog maar enkele dagen online staat.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Gelukkig valt het mee voor de grote filmfanaten, maar hetzelfde kan niet gezegd worden voor de serieliefhebbers. In de komende weken zullen er heel wat bekende series van de streamingdienst gehaald worden. De nodige blockbusters zijn het slachtoffer van de inmiddels bekende en maandelijkse 'schoonmaak-actie' van Netflix. Dit zijn de volgende series.

Behoorlijke waslijst
Maar liefst 21 series zullen nog maar maximaal een maand te zien zijn op Netflix. Mocht je zin hebben om de komende week een sterke serie te 'bingewatchen', misschien is The Young Pope, The New Pope, Wallander of Rebecka Matinsson dan wel een goede optie. Zij zijn alle vier maar t/m 1 maart te zien.



Daarna volgen ook nog de andere geliefde series. Zo 'vertrekt' ook Anne+ (3 maart), Under Arrest (4 maart), Arrested Development (14 maart) en Timeless (19 maart). Wacht dus niet te lang!



Interesse in de volledige lijst? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair