Waarom deze grote Marvel-ster 3 jaar geleden bijna werd gecanceld

Waarom deze grote Marvel-ster 3 jaar geleden bijna werd gecanceld

Evangeline Lilly (Ant-Man and the Wasp) laat zich er voor het eerst echt over uit.

Evangeline Lilly is al jarenlang een bekende actrice. Zo was ze te zien in The Hobbit-franchise en speelt ze in het MCU de superheldin The Wasp. Toch werd ze bijna gecanceld. Hier laat zij zich nu over uit.

Ondanks het feit dat Lilly een geliefde actrice is, schoot een bericht dat zij deelde op sociale media enkele jaren geleden behoorlijk wat mensen in het verkeerde keelgat. Zij liet destijds weten dat zij zich niet zou laten vaccineren, en meer gaf om vrijheid dan haar leven, en dus gewoon ook de dingen bleef doen waar ze zin in had.

Reacties
Hier kwamen behoorlijk wat gemengde reacties op. Sommige mensen vonden dit belachelijk en zeiden dat de actrice ook aan andere mensen moest denken. Er waren echter ook fans die het goed vonden dat Lilly voor haar eigen mening opkwam en anders durfde te denken.

Er kwam echter zo veel kritiek dat Lilly dit bericht verwijderde en kwam met een verontschuldiging, in de vorm van het onderstaande bericht.



Meer
Daar bleef het echter niet bij. Een lange tijd liet Lilly niet veel van zich horen, maar vorig jaar in januari liep ze mee in een mars tegen de verplichte vaccinatie. Dat bericht is hieronder weer te zien.



Nu, bijna drie jaar na haar eerste bericht waardoor ze onder vuur kwam te liggen, laat ze zich er uitgebreid over uit.

Reactie
Zo zegt Lilly tijdens een recent interview: "Ik had nooit gedacht dat dit zo op zou blazen. Ik bedoel, niemand let normaalgesproken op wat ik op Instagram post en deel. Na deze berichten kwamen best veel mensen op me af".

"Ik kreeg toen te horen: "Er sterven ook veel mensen, en wat je hebt gezegd is gewoon heel pijnlijk". Dat begrijp ik nu ook en dit is wat ik voornamelijk wilde aankaarten in mijn verontschuldiging".

Verwachting
Lilly wist de tweede keer wel beter, maar besloot toch om voor haar mening op te komen: "Ik weet wat ik doe. Het is alsof ik een heel klein steentje in mijn hand heb en dit op een reus ga gooien. Zodra ik dit doe, wordt hij wakker en komt hij achter me aan".

"Ik vroeg mezelf zo'n 600 keer af: "Moet je dit wel posten of niet?" Uiteindelijk vond ik het te belangrijk. Ik weet dat er genoeg mensen zijn die enorm onder druk werden gezet om iets te doen dat ze niet wilden doen, en ik wilde ze een hart onder de riem steken. Ik wilde ze duidelijk maken dat ze er niet alleen voor staan en dat je het recht hebt om nee te zeggen".

NieuwsFilm

meest populair