Zo ziet Gal Gadot er zonder make-up uit

Zo ziet Gal Gadot er zonder make-up uit

Het een dagtaak om zo krachtig over te komen

De 37-jarige Gal Gadot is een prachtige verschijning als Wonder Woman. De actrice zit er fris en stralend uit. Maar eigenlijk is het een dagtaak om zo krachtig over te komen.

Voor haar rol als superheldin zag Gal Gadot er uit zoals hieronder op haar Instagram. Lekker vol in de make-up en volledig gestyled op de filmset. Ze is nog steeds blij met haar personage en kan niet wachten op een vervolg.



Pittig en strak schema
Gal Gadot heeft een pittig trainingsschema om fit te blijven en een strak verzorgingsroutine om haar huid gezond te houden. Ze wisselt regelmatig in oefeningen en huidverzorging, zodat haar lichaam goed blijft reageren op alles wat zij doet.

Ook volgt zij een strak voedingsschema, zodat zij voldoende vocht binnenkrijgt. Ze drinkt veel water, eet veel groenten en goede proteïnen en een klein beetje koolhydraten. Meer staat in het artikel van Womens Health hier. Soms plaatst zij een foto van haar training, zoals hieronder.



Moeder van twee
Gal Gadot is naast actrice en model ook moeder van twee dochters en gelukkig getrouwd. Als het even kan, loopt zij thuis zonder make-up op. En dat levert de liefste plaatjes op, zoals hieronder op haar Instagram.

Een beetje moe, maar gelukkig en gezond. Het is duidelijk, waarom zij zo geloofwaardig is als superheldin. Want ook met een 'no make up look' ziet Gal Gadot er knap en sterk uit. Maar dat komt voornamelijk, omdat zij een streng regime aanhoudt.



NieuwsFilm

meest populair