In 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' gaan deze grote Marvel-personages dood

In 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' gaan deze grote Marvel-personages dood

Deze personages halen het einde van de film niet.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania is officieel het begin van fase 5 van het MCU. Ant-Man 3 introduceert eindelijk de nieuwe grote bad guy Kang the Conqueror gespeeld door Jonathan Majors. In dit artikel besteden we aandacht aan de personages die het loodje leggen in de nieuwste Ant-Man-film.

!!--- Gigantische spoilers voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania volgens --!!

In de nieuwe Ant-Man zijn er geen helden die overlijden, alle goede personages halen de eindstreep van de film. Hetzelfde kan niet gezegd worden over de schurken.

M.O.D.O.K

In Quatumania zien we dat de schurk van de eerste Ant-Man, Darren Cross, is getronsformeerd in M.O.D.O.K (Mechanized Organism Designed Only for Killing). Kang vond Cross in de Quantum Realm waarna hij hem veranderde in zijn huurmoordenaar.

In de film probeert Cross wraak te nemen op de Ant-Man-familie maar in de climax van de film wordt hij verslagen door Cassie Lang. Cassie overtuigt Cross ervan om niet langer een lul te zijn, en voor de goede kant te vechten. Cross besluit om tegen Kang te vechten maar betaald ervoor met zijn leven.

Kang

De grote schurk van de film, Kang, komt om het leven in het slotgevecht. Maar in het geval van Kang is de dood relatief. Aan het eind van de film wordt Kang opgeslokt door zijn Timesphere engine.

Zijn dood wordt bevestigd in de bonusscène door de raad van Kangs. Maar aangezien er oneindig veel varianten van Kang zijn zullen we dit personage nog regelmatig zien terugkeren, al zij het in een andere vorm.

Daarnaast zijn er nog een reeks achtergrondpersonages die sterven in de laatste strijd van de film. Het personage van Bill Murray, Lord Krylar, lijkt ook te sterven in de film hoewel zijn dood niet wordt bevestigd.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania is nu te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair