Als echte Australiër is Chris Hemsworth gek op deze sport

Als echte Australiër is Chris Hemsworth gek op deze sport

Alles straalt beweging uit

De kinderen van Chris Hemsworth delen zijn passie, en daar wordt hij erg blij van. Chris heeft een dochter van 10 en twee zonen van 8 jaar oud.

Zijn kinderen zijn heerlijk sportief. Op zijn Instagram zijn zij aan het golfen, skateboarden, zwemmen en surfen. Ook doen zij aan vechtsporten. Alles straalt beweging uit. En ook zijn vrouw, Elsa Pataky, doet mee.



Sporten is belangrijk
De acteur uit Thor: Love and Thunder benadrukt steeds meer hoe belangrijk sporten is. Met zijn onderneming Centr wil Chris zelf zoveel mogelijk kinderen de kans geven om te kunnen sporten. Zelf doet hij van alles, maar surfen blijft hem dierbaar.

Als echte Australiër groeide hij op met surfen. In zijn Instagram-bericht hierboven, vertelt hij dat hij mooie herinneringen heeft aan zijn jeugd. Samen met zijn vader en broers bracht hij veel tijd surfend door. Hij geeft deze liefde op zijn beurt aan zijn kinderen door.

Lekker surfen
In de kerstvakantie was het hele gezin gaan surfen. Dat leverde coole foto's op in de branding. De ster zette een aantal foto's online. Dat zijn pas herinneringen maken.



NieuwsFilm

meest populair