Tweede 'Constantine' met Keanu Reeves gaat thema in eerste film uitvergroten

Tweede 'Constantine' met Keanu Reeves gaat thema in eerste film uitvergroten

Het vervolg komt er nu echt.

Onlangs werd bekendgemaakt dat Akiva Goldman's Weed Road Pictures weer een samenwerking aangaat met Warner Bros. De eerste twee films die ze gaan maken, zijn vervolgen op I Am Legend en Constantine.

Dankzij Keanu
Goldman vertelde het volgende over de reden dat de film na zoveel jaar nu toch wordt gemaakt:

"Dit is te danken aan Keanu, die eindeloos heeft gezegd: 'dit is het personage waar ik naar terug wil keren.' Uiteindelijk zei hij het vaak genoeg dat het bleef hangen." Reeves' revival in de John Wick-films heeft de zaak zeker geholpen."

Thematiek uitvergroten
Volgens Deadline borduurt de nieuwe film voort op de thema's van de originele film over het in stand houden van de barrière tussen de aarde en de kwaadaardige wezens die zich aan de andere kant bevinden.

"Het personage is heel erg Keanu en de manier waarop hij en Francis de wereld van goed en kwaad zagen, en de prachtige en authentieke noir waar een wereld achter de wereld van goed en kwaad naast onze wereld bestaat, van dichtbij. Verder zijn we het nog aan het ontdekken terwijl ik het script aan het schrijven ben."

Details
Wanneer we de film precies kunnen verwachten, is nog maar de vraag. Wel is al bekend dat Keanu Reeves terugkeert in de hoofdrol en dat Francis Lawrence de film gaat regisseren.



NieuwsFilm

meest populair