De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Jurassic World (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Colin Trevorrow | Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, e.a. | Kijk direct
Zach en Gray gaan op vakantie naar een dinopretpark voor de kust van Costa Rica, waar hun continu gestreste tante Claire manager is. Hun bezoek verandert in een nachtmerrie wanneer de nieuwste attractie - de Indominus rex - ontsnapt en de jacht op de bezoekers opent. Claire probeert samen met de laconieke dinotrainer Owen haar neefjes terug te vinden en de oersterke dino uit te schakelen.



Straight Outta Compton (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: F. Gary Gray | Cast: O'Shea Jackson Jr., Corey Hawkins, Neil Brown Jr., e.a. | Kijk direct
Los Angeles, jaren tachtig. Vijf hiphopartiesten - Dr. Dre, Ice Cube, Easy E, DJ Yella en MC Ren - groeiden op in de gevaarlijke stad Compton en richten nu samen de groep N.W.A. op. Met hun provocerende teksten uiten de mannen hun frustratie over hun stad. Hun muziek slaat aan en daardoor weet groep de muziekcultuur voorgoed te veranderen en een sociale revolutie te ontketenen.



Ted (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Seth MacFarlane | Cast: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Mila Kunis, e.a. | Kijk direct
John wist zijn knuffelbeer Ted ooit tot leven te brengen met een kerstwens. Deze teddybeer blijkt nogal grofgebekt te zijn en houdt wel van een feestje. Vijfentwintig jaar later zijn de twee nog altijd onafscheidelijk. John merkt echter steeds meer hoe Ted een obstakel vormt in zijn leven. Hij wil volwassen worden en in het huwelijksbootje stappen, maar Ted heeft dus een totaal ander leven voor ogen.



NieuwsFilm

meest populair