Lily James met decolleté van heb ik jou daar op Insta-foto's

Lily James met decolleté van heb ik jou daar op Insta-foto's

De ster uit onder meer Cinderella en Yesterday.

De afgelopen jaren weet actrice Lily James flink op te vallen. Het Britse talent zagen we alweer even geleden in films als Cinderella, Baby Driver en Mamma Mia! Here We Go Again. Maar ze heeft meer plannen.

Verleden jaar dook de in Esher, Surrey geboren blondine op in Pam & Tommy, een miniserie over Pamela Anderson en Tommy Lee (Sebastian Stan).

Deze maand duikt ze op in de romkom What's Love Got to Do with It? en later dit jaar heeft ze een rol in de mysteriefilm Providence met ook Joseph Gordon-Levitt en Himesh Patel. Andere toekomstige films zijn het worsteldrama The Iron Claw met ook Zac Efron en het Italiaanse drama Finalmente l'alba.

Opduwend jurkje
Nu zien we foto's van de mooie Lily op Instagram. We zien haar in een hotelkamer waar ze klaar wordt gemaakt voor een feestje. "Ik word klaargemaakt voor de première van Whats Love Got to Do with it? in Londen. Mijn vriend Pip Bourdillon maakt een gemene foto. Xx"

Via onderstaande link kun je zien welke foto uit de reeks Lily bedoelt, en dat is ongetwijfeld de foto waarop Lily haar decolleté een extra zetje geeft.


Zien hoe de 33 jarige Lily James eruit ziet in haar opvallende jurk? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair