Emily Ratajkowski volledig uit de kleren op Valentijnsdag op Insta-foto's

Emily Ratajkowski volledig uit de kleren op Valentijnsdag op Insta-foto's

Al valt Eric André eigenlijk toch wel meer op.

Er gaat bijna geen week voorbij zonder dat Emily Ratajkowski in het nieuws komt. Nu is het weer raak, vanwege een wel heel opvallend kiekje met haar nieuwe vriend.

Ratajkowski, o.a. bekend van Gone Girl, maar voornamelijk actief als model, deelt wel vaker pikante foto's op haar Instagram-pagina. Nu deelt haar nieuwe vriend, komiek Eric André, twee naaktfoto's van zichzelf en zijn kersverse vriendin.

Relatie
In 2020 zette Ratajkowski een punt achter haar huwelijk met Sebastian Bear-McClard, maar lang was ze niet single. Zo werd ze al gespot met menige beroemdheden, waaronder Pete Davidson en zelfs Brad Pitt. Het is echter overduidelijk dat ze nu iets heeft met Eric André.

Eric André is een populaire Amerikaanse comedian en acteur, die bekend staat om zijn absurde humor en zijn eigen talkshow, genaamd The Eric André Show. André heeft ook in verschillende films en televisieseries gespeeld.

Kiekje
De twee bevestigden enige tijd geleden al hun hun relatie door middel van een post op Instagram, maar nu gaan ze nog een stapje verder en trekken ze voor Valentijnsdag alle kleren uit. Hoewel sommige mensen grappen dat het is gefotoshopt, lijken het toch wel echte kiekjes te zijn.

Oordeel zelf maar met de beelden die hier te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair