Olivia Wilde reageert op kritiek nadat ze 'ongepast flirt' met Rihanna's vriend

Olivia Wilde reageert op kritiek nadat ze 'ongepast flirt' met Rihanna's vriend

Ze noemt hem 'hot', maar iedereen begrijpt het verkeerd.

Tijdens het Super Bowl-concert van Rihanna was haar vriend, rapper Rocky A$AP, mee aan het swingen op de muziek. Hier maakte actrice Olivia Wilde een opmerking over, maar dit vonden veel mensen ongepast.

Wilde, o.a. bekend van films als Tron: Legacy en Booksmart, noemde Rocky in haar Instagram story hot. Zo zei de actrcie: "Ik vond hem van tevoren al hot, maar nu ben ik echt helemaal weg van hem!"

Kritiek
De opmerking van Wilde kreeg veel aandacht op sociale media. Er kwam de nodige kritiek op haar flirt. Zo staat er bijvoorbeeld: "Haar achternaam past wel goed bij haar" en "Dit is gewoon zeer ongepast. Ze moet zich eens iets beter gaan gedragen".

Het duurde dan ook niet lang voordat Wilde het bericht offline haalde, al kwam ze wel met een nieuw bericht, waarin ze uitlegt wat ze daadwerkelijk bedoelde: "Voor iedereen die het niet begreep: het is 'hot' om er te zijn voor je partner. Al helemaal wanneer je partner net een weergaloos concert geeft!"

Vaak
Het is echter niet de eerste keer dat Wilde op ietwat controversiële wijze in het nieuws komt. Zo zou ze veel moeite hebben gehad met de breuk van Harry Styles, maar ook deden er veel geruchten de ronde dat ze ruzie zou hebben gehad met haar Don't Worry Darling acteurs, waaronder Florence Pugh en Shia LaBoeuf.

Ook verliepen de opnames en reclamecampagne rondom haar laatste film niet bepaald van een leien dakje. Meer daarover lees je hier.

NieuwsFilm

meest populair