3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Aquaman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, e.a. | Kijk direct
Arthur Curry, de zoon van koningin Atlanna en een mens is erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Als rechtmatige opvolger van de troon komt hij in een lastige positie te zitten wanneer opstandelingen onder water het vasteland willen aanvallen voor de vervuiling van de zeeën. Daarom is het tijd dat Curry zich als ware leider opwerpt. Als superheld Aquaman is hij toegewijd om de hele wereld te beschermen.



Memento (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Guy Pearce, Carrie-Anne Moss, Joe Pantoliano, e.a. | Kijk direct
Leonard Shelby is getuige van de verkrachting van en moord op zijn vrouw. Sindsdien is hij door een hoofdletsel zijn kortetermijngeheugen kwijt. Maar dat weerhoudt de jonge verzekeringsagent er niet van om een verbeten zoektocht te beginnen naar de daders van deze gruwelijke moord.



The Artist (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michel Hazanavicius | Cast: Jean Dujardin, Bérénice Béjo, John Goodman, e.a. | Kijk direct
George Valentin, een flamboyante ster van stomme films, ontmoet de jonge danseres Peppy Miller. Ze zijn tot elkaar aangetrokken en Peppy krijgt een rolletje in zijn volgende project. Maar door de komst van de pratende film worden de twee uit elkaar gedreven. Peppy's ster is namelijk snel rijzende terwijl de carrière van George in een neerwaartse spiraal is beland.



NieuwsFilm

meest populair