Megan Fox verwijdert opeens haar Instagram-account

Megan Fox verwijdert opeens haar Instagram-account

Ging de rapper vreemd?

Actrice Megan Fox heeft besloten om haar Instagram account te verwijderen. Dit nieuws kwam als een verrassing voor haar fans, aangezien ze regelmatig foto's en filmpjes deelde op haar account en bijna 14 miljoen volgers had. Wat is er aan de hand?

In het verleden heeft Fox al eerder aangegeven dat ze het moeilijk vindt om om te gaan met de druk en kritiek van sociale media. Nu lijkt de maat vol, want ze is niet meer op Instagram te vinden.

De reden
De exacte reden is nog niet duidelijk, al wordt er wel volop gespeculeerd. Sommige fans denken dat ze er gewoon genoeg van had, aangezien er ook wel vaker kritiek was op recente kiekjes. De meeste websites melden echter dat Fox niet meer een koppel zou vormen met zanger Machine Gun Kelly.

Afgelopen zaterdag deelde Fox haar laatste bericht waarin stond: "You can taste the dishonesty, it's all over your breath". Het viel mensen toen ook op dat ze de Instagram-pagina van haar vriend niet langer volgde.

Vreemdgaan?
Het lijkt er dus op dat de rapper is vreemdgegaan, als we alle verhalen op internet mogen geloven. Een bron die dicht bij het koppel staat zegt dat dit niet het geval is: "Megan en MGK hebben een hele intense relatie, met de nodige 'highs and lows'. Ze krijgen wel vaker ruzie, maar het komt altijd weer goed".

Toch word Machine Gun Kelly, die wel nog Instagram heeft, met de grond gelijk gemaakt. Lees maar enkele reacties naast dit onderstaande kiekje.



NieuwsFilm

meest populair