Figuranten mopperen over 'Joker 2'-opnames: mogen niet naar de WC

Figuranten mopperen over 'Joker 2'-opnames: mogen niet naar de WC

Ook een slokje water is teveel gevraagd.

De film Joker: Folie a Deux trekt momenteel veel aandacht, vanwege de vermeende slechte werkomstandigheden voor de medewerkers. Het blijkt dat de extra's die aan de film werken niet tevreden zijn met de lange werktijden, zonder pauzes. Zou zouden ze niet eens naar de wc mogen of water mogen drinken.

Het is niet ongebruikelijk dat films met grote budgetten lange draaidagen hebben en dat extra's langere uren moeten werken dan de rest van de cast en crew. De grote sterren worden vaak vertroeteld, maar voor mensen die genoegen moeten nemen met een bijrolletje zit de vork anders in de steel.

Kritiek
Volgens TMZ zijn de nodige medewerkers ontevreden, aangezien zij urenlang moeten werken, zonder dat ze een drinkpauze krijgen of even snel naar het toilet mogen. Mocht dit waar zijn, dan zijn de berichten over de werkomstandigheden bij Joker: Folie a Deux zorgwekkend.

De Screen Actors Guild is er ook van op de hoogte gesteld en zij hebben al laten weten dat ze een onderzoek zijn gestart, om erachter te komen of er enige waarheid achter dit verhaal schuilt. Het is dus goed mogelijk dat we er de komende weken dus nog meer over te horen zullen krijgen.

Nog even wachten
Voor Folie a Deux keert niet alleen Joaquin Phoenix als Joker terug, ook Zazie Beetz zal weer van de partij zijn.

De andere hoofdrol zal worden ingevuld door Lady Gaga, die in de huid kruipt van niemand minder dan Harley Quinn en dus het stokje overneemt van Margot Robbie. Lees hier wat laatstgenoemde daarvan vindt.

NieuwsFilm

meest populair