Blonde stoot Rosie Huntington-Whiteley gaat uit de kleren op Insta-foto's

Blonde stoot Rosie Huntington-Whiteley gaat uit de kleren op Insta-foto's

De Transformers-babe pakt uit met valentijnssetje.

Toen Megan Fox na de tweede Transformers-film niet terugkeerde voor deel drie werd door regisseur Michael Bay het model Rosie Huntington-Whiteley aangetrokken. De 'Victoria's Secret Angel' uit 2009 speelde in de film de vrouwelijke hoofdrol, eenmalig dat dan weer wel.

Tegenwoordig speelt ze niet zo heel vaak meer in films en series. Haar laatste rol had ze in de tv-miniserie About Face uit 2020. Daarvoor dook ze op in twee grote Hollywoodfilms, namelijk Transformers: Dark of the Moon uit 2011 en Mad Max: Fury Road uit 2015.

In de laatste film was ze te zien als 'The Splendid Angharad', een van de vijf vrouwen van Immortan Joe. Ze zou de favoriet van Joe zijn, vermoedelijk omdat ze in de film zwanger is van zijn kind.

Opvallend op Instagram
De in Plymouth, Engeland geboren celeb is ook de vrouw van topacteur Jason Statham (The Expendables, Fast X). Het voormalige Victoria's Secret-model zien we nu op Instagram met pikantere foto's.

We zien Rosie namelijk in roze lingerie voor het merk Marks & Spencer. "Een liefdesverhaal over lingerie voor Valentijnsdag 💌 My Rosie Lingerie exclusief voor Marks & Spencer is nu verkrijgbaar," is de commerciële boodschap.


De 35-jarige Rosie in het roze zien? Check de foto's dan op haar Instagram-account.

Bekijk de afbeeldingMargot Robbie verbaast
Margot Robbie in jurkje waar je mond van openvalt

Bekijk de afbeeldingMiley Cyrus gooit rokje omhoog
Miley Cyrus gooit superkort jurkje omhoog op Insta-foto's


NieuwsFilm

meest populair