3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, e.a. | Kijk direct
Wanneer de elite-organisatie van Ethan Hunt door machtige kopstukken uit Washington wordt ontbonden, blijft hij samen met zijn team strijden tegen de Syndicate, een gevaarlijke organisatie van ex-agenten die met terroristische aanslagen de macht over de wereld in handen wil krijgen.



Mr. Harrigan's Phone (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Lee Hancock | Cast: Jaeden Martell, Donald Sutherland, Joe Tippett, e.a. | Kijk direct
Craig, een jongen die in een klein stadje woont, raakt bevriend met Mr. Harrigan, een oudere miljardair die een teruggetrokken bestaan leeft. Ze zijn allebei gek op boeken en hun eerste iPhone. Maar als de oude man overlijdt, leeft hun mysterieuze connectie voort via de iPhone die met hem mee begraven is.



The Pale Blue Eye (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Cooper | Cast: Christian Bale, Lucy Boynton, Harry Melling, e.a. | Kijk direct
Amerika, 1830. Na de gruwelijke moord op een cadet op de militaire academie West Point, wordt de gepensioneerde detective Augustus Landor ingehuurd om de zaak te onderzoeken. De geslotenheid van de groep maakt de zaak echter ontzettend complex. Gelukkig wordt hij geholpen door de jonge cadet Edgar Allan Poe, die een enorme voorliefde heeft voor drank en dichtbundels.



NieuwsFilm

meest populair