Meryl Streep's dochters hebben haar uiterlijk én acteerkwaliteiten

Meryl Streep's dochters hebben haar uiterlijk én acteerkwaliteiten

Zij heeft drie dochters en een zoon

Meryl Streep is zo'n grote ster en op haar 73ste nog steeds actief in de showbusiness, dat je haast zou vergeten dat zij een gezin heeft.

De met prijzen overladen actrice zag moederschap als haar grootste rol. Juist door haar bekendheid heeft zij bewust haar vier kinderen afgeschermd gehouden van de media. Weet jij dat zij allevier ook ongelooflijk creatief zijn?

Oudste twee kinderen
Haar zoon Henry Wolfe Gummer is al 43 jaar en de oudste. Hij vindt muziek maken leuker dan acteren. Hij componeert muziek voor verschillende films - ook een aantal van zijn moeder. Volgens hem heeft het hebben van een beroemde moeder voor- en nadelen.

De oudste dochter, Mamie Gummer, is 39 jaar. Zij is actrice en te vinden in verschillende series, films en theaterproducties. Zij verscheen in verschillende films van Meryl Streep, zoals Heartburn en Evening. Volgens haar moeder acteert zij heel natuurlijk. Ze heeft uiterlijk veel weg van haar moeder, zoals te zien is in een Instagram-bericht.



Jongste twee kinderen
Grace Gummer is 36 jaar en lijkt misschien wel het meest op haar moeder. Zij is naast haar moeder te zien in de film House of Spirits, en pakt vooral rollen in theaterproducties en series op, zoals Zero Hour en Mr. Robot.

Louisa Jacobson is 31 jaar en de jongste. Ook zij acteert in theaterproducties en is sinds kort te zien op televisie in onder meer The Gilded Age. Hier staan meer foto's in het artikel van People. Een interview met Jimmy Kimmel staat hieronder en op YouTube. Haar stem en uiterlijk komt opvallend overeen met haar moeder.



NieuwsFilm

meest populair