Donna D'Errico toont haar fraaie billen aan de wereld op Insta-foto's

Donna D'Errico toont haar fraaie billen aan de wereld op Insta-foto's

Ze zou te oud zijn om in bikini op Instagram te staan.

Er kwamen vele Baywatch-babes voorbij. Een van de actrices die nog altijd doet alsof ze de "blondine in slowmotion" is, heet Donna D'Errico. Ze speelde eind jaren 90 in de nodige afleveringen van de strandserie. Ondertussen is ze 54 jaar.

De afgelopen jaren leek ze een soort van comeback te willen maken. Ze was zelfs in een film met Bruce Willis te zien, Killing Field uit 2021. Maar sindsdien verschijnen er maar weinig films met Donna.

Wel wist ze de roddelrubrieken te behalen met vele bikinifoto's op Instagram. Online en op de nodige sites werd afgevraagd of ze op haar leeftijd nog wel in bikini's zou moeten poseren. Er zijn en voor- en tegenstanders.

Vol in beeld op Instagram
Donna is ondertussen dus al wat jaartjes ouder, maar ze mag er nog altijd zijn. En dit laat ze daarom ook regelmatig op Instagram zien. Nu blikt ze terug in een bikini waar dus al een tijdje over gesproken wordt. Kijk ook het bericht: Boezem van Donna D'Errico past maar net in feestelijke bikini

"De bikini waar het allemaal mee begon," aldus Donna. "Ik noem het nu mijn triggerbikini. Ze zeiden dat ik het niet kon, ze zeiden dat ik het niet mocht. Ik zei, houd mijn biertje vast."


De 54 jarige Donna en haar billen zien? Check de beelden dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair