Elizabeth Banks moet 'Cocaine Bear' nu al verdedigen vanwege controversiële scène

Elizabeth Banks moet 'Cocaine Bear' nu al verdedigen vanwege controversiële scène

Kinderen die aan drugs doen, dat gaat te ver.

Cocaine Bear. Als je de titel hoort, moet je waarschijnlijk denken aan een van de vele B-films van het bekende Syfy-televisienetwerk. Toch gaat het hier om een blockbuster die werd gemaakt door Elizabeth Banks. Zij is echter nu wel onder vuur komen te liggen vanwege een controversiële scene.

Banks, voornamelijk bekend als actrice, heeft ook al wat films gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Pitch Perfect 2 en Charlie's Angels. Beiden werden lauwtjes onthaald, maar Cocaine Bear lijkt wel gewoon lekker vermaak waar je niet teveel bij moet nadenken. Toch is er al veel ophef over een bepaalde scène.

Cocaïne
De titel geeft het al aan: een beer eet behoorlijk wat cocaïne en gaat vervolgens behoorlijk door het lint. Niet alleen de beer doet echter aan cocaïne. Ook twee kinderen maken gebruik van de drugs in de film, en dit gaat volgens sommige mensen toch echt te ver.

Banks zei al eerder dat deze film het einde van haar carrière zou kunnen betekenen, maar toch vond ze het belangrijk om deze scène erin te laten, ook al wist ze dat hier het nodige over te doen zou zijn.

Reactie
Zo zegt de regisseuse tijdens een recent interview: "Het was en is zeker controversieel. Ik begrijp dat ook. Ik heb met mijn team hier al de nodige gesprekken over gehad. Kunnen we deze kinderen dit wel laten doen en moeten we ze niet ouder maken?"

"We keken elkaar aan en zeiden toen: "Jongens, ze moeten gewoon 12 jaar oud zijn, niet meer". Dit is belangrijk voor het verhaal, aangezien hun onschuld getest wordt. Het was voor mij interessant om dit te laten zien".

Trailer
Lang hoeven we niet meer te wachten op de film. Deze komt namelijk eind deze maand uit. Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair