Fans van Harrison Ford speculeren of er niet sprake is van een stoornis bij de acteur

Fans van Harrison Ford speculeren of er niet sprake is van een stoornis bij de acteur

De acteur laat zich er zelf ook over uit.

Harrison Ford is al decennialang een grote naam in Hollywood, maar ondanks het feit dat hij dus al jarenlang in de spotlights staat, denken sommige mensen dat hij last heeft van sociale angststoornis. De acteur bijt nu van zich af.

De 80-jarige Ford geeft op dit moment de nodige interviews om zijn nieuwste Indiana Jones-film, genaamd Dial of Destiny, in het zonnetje te zetten. Tijdens een recent gesprek laat hij zich uit over zijn zogenaamde 'paniekaanvallen'.

Onzin
Zo zegt Ford: "Het is vreemd dat mensen zoiets zeggen. Dat is iets wat een psychiater je zou vertellen, niet zomaar iemand die je niet kent. Ik heb trouwens geen sociale angststoornis. Waar ik wel een hekel aan heb is saaie situaties".

Er zijn dus mensen die vinden dat Ford ongemakkelijk overkomt in interviews, gesprekken en op rode lopers en grote evenementen. De acteur zegt nu dat we ons geen zorgen hoeven te maken: "Ik weet nu echt wel wie ik ben en wat ik wel en niet kan".

Vroeger
In het begin van zijn carrière was dit lang niet altijd het geval. Zo vervolgt Ford: "Ik ben nooit verlegen geweest, maar wel bang. Ik weet nog toen ik met knikkende knieën voor grote groepen mensen moest staan. Ik vond het doodseng, maar dat is geen angststoornis. Ik was er toen niet bekend mee, en ja, in het begin is dat lastig".

Ondanks het feit dat Ford toegeeft geen grote fan te zijn van evenementen, geniet hij wel nog van het acteren: "Ik krijg nu alleen nog maar de rol van de oude man aangeboden, maar daar kan ik ook van genieten. Als ik het niet naar mijn zin had was ik al lang gestopt!"

Zie hem hieronder als een oude Indy.



NieuwsFilm

meest populair