Zo rijk is Pamela Anderson uit 'Baywatch' en 'Barb Wire'

Zo rijk is Pamela Anderson uit 'Baywatch' en 'Barb Wire'

Pamela Anderson is naast actrice ook producer, auteur, model, naaktmodel en regisseur

Pamela Anderson is naast actrice ook producer, auteur, model, naaktmodel en regisseur. De nu 55-jarige ster werd voornamelijk beroemd door haar pikante foto's in de magazines van Playboy en haar rol in de populaire serie Baywatch.

Pamela is in verschillende series, shows en films te bewonderen, maar valt vooral op door haar turbulente privéleven. Haar nettowaarde wordt geschat op 20 miljoen Amerikaanse dollars. Pamela Anderson is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Pamela is geboren in 1967 in Ladysmith, Canada. Pamela Anderson werd per toeval op de tribune in een stadion gespot en kreeg het aanbod om in het Playboy magazine verschijnen. Dat werd en blijft een groot succes. Zij is een van hun meest favoriete naaktmodellen. Hun samenwerking duurt al 30 jaar.

De eerste serie waarin zij een bijrol kreeg, was in Home Improvement. Het succes van die serie bracht haar meer bekendheid. Daarna volgde de casting voor Baywatch, de serie die haar wereldberoemd maakte. Ook verscheen zij in andere series en shows en speelde zij in films als Barb Wire, Scary Movie 3, Blonde and Blonder, The People Garden en The Institute.

Meer vermogen
De ster neemt nog steeds gastrollen aan in series en films en verschijnt in interviews. Zij is ook te zien als de assistente van Hans Klok in See You in Vegas. In 2023 brengt zij zelf een documentaire over haar leven uit, genaamd Pamela, A Love Story.

Pamela heeft een aantal boeken geschreven en haar meest spraakmakende memoires zijn begin 2023 gepubliceerd. Pamela Anderson is ook activiste en zet zich in voor het reduceren van dierenleed. Meer over het vermogen van Pamela Anderson staat hier bij Celebrity Networth. Een recent interview bij Jimmy Kimmel Live staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair