Jennifer Coolidge herinnert haar leukste bruiloft ooit met een merkwaardige twist

Jennifer Coolidge herinnert haar leukste bruiloft ooit met een merkwaardige twist

De 61-jarige ster kent de halve wereld en heeft vaak bijzondere anekdotes

Jennifer Coolidge herinnert haar leukste bruiloft ooit met een merkwaardige twist. Een draai die niemand bij het interview met Hits Radio verwacht had.

De 61-jarige ster uit Shotgun Wedding kent de halve wereld en heeft vaak bijzondere anekdotes. Dit keer bleek zij aanwezig te zijn geweest op een erg unieke bruiloft in 1995. De bruid en bruidegom blijken de ouders van Billie Eilish en haar broer Finneas O'Connell te zijn.

Allerleukste verhaal
Jennifer Coolidge herinnerde haar allerleukste bruiloft en zij vertelt: "Iedereen uit de komediegroep, waar ik destijds in zat, was uitgenodigd voor een bruiloft. Het was zo'n trouwen waar iedereen zelf een gerecht mee moest brengen."

Levendig vertelt zij verder: "De bruiloft vond plaats in een canyon in Malibu. Het was daar schitterend en we hebben de hele nacht gedanst. Ik ben op veel dure bruiloften geweest. Maar die halen het niet bij het mooie en natuurlijke van dat trouwen."

Meest romantisch
Jennifer besluit met: "En het toffe van dit verhaal is, dat het de ouders zijn van Billie en Finneas die nog geboren moesten worden. Ze kenden elkaar al jaren voordat zij trouwden. Tijdens de ceremonie verschenen herten op de achtergrond. Het is de meest romantische bruiloft die ik ooit heb meegemaakt."

De moeder van het bekende duo bedankt later in de week voor de lieve woorden. Het artikel staat hier bij People.

Hieronder en op YouTube staat het interview met Olivia Marks voor Hits Radio.



NieuwsFilm

meest populair