'Star Wars'-ster Daisy Ridley lijkt Rey eindelijk van haar af te schudden

'Star Wars'-ster Daisy Ridley lijkt Rey eindelijk van haar af te schudden

Binnenkort weer eens een nieuwe film met het gezicht uit de vervolgfilms.

Actrice Daisy Ridley was voor Star Wars: The Force Awakens geen bekende naam, maar daarna zeker wel. Na drie keer Rey te hebben gespeeld lijkt ze komende jaren in meer films op te gaan duiken.

Voor The Force Awakens was de Britse Ridley zo'n drie jaar actief in de film/tv-wereld. Tijdens het opnemen van de Star Wars-vervolgreeks was ze in meerdere films te zien/horen, namelijk in Murder on the Orient Express, Ophelia en Peter Rabbit.

Los van wat afwijkende klussen en een cameo in The Bubble was Ridley eigenlijk alleen te zien in de flop Chaos Walking met Tom Holland. Komende jaren heeft ze meer plannen.

Sometimes I Think About Dying
Zo zien we haar binnenkort in de romantische dramakomedie Sometimes I Think About Dying van regisseur Rachel Lambert.

"De film volgt een gezin, een vrouw die thuis is met een baby, die over haar grenzen is gegaan. Haar man, die hun dochter begeleidt op een filmset, en die verliefd wordt op de actrice die de moeder speelt," vertelde Ridley aan Collider over haar nieuwe film.


Meer films
Op de IMDb zien we dat ze de films The Marsh King's Daughter van Neil Burger, The Inventor met ook Marion Cotillard, Young Woman and the Sea van Joachim Rønning en de thriller Magpie al heeft opgenomen. Binnenkort gaat ze aan de slag met Women in the Castle van Jane Anderson.

Sometimes I Think About Dying is deze maand redelijk succesvol in première gegaan tijdens het Sundance Film Festival.



NieuwsFilm

meest populair