'Thor'-regisseur Taika Waititi blijft een vreemde vogel

'Thor'-regisseur Taika Waititi blijft een vreemde vogel

Letterlijk, want zijn bijzondere Insta-video is gemaakt in de lucht

Taika Waititi, de regisseur van Thor: Love and Thunder blijft ondanks alle succes zichzelf. Eigenlijk is de komiek een vreemde vogel, als je hieronder zijn Insta-video ziet.

Het filmpje is gemaakt in de lucht. En eerlijk gezegd ziet de komiek er niet helemaal gezond uit. Hij trekt rare gezichten en neemt verschillende poses aan. Bij zijn filmpje schrijft hij slechts: 'Heletranz'.

Meester in woordgrappen
Taika Waititi is echter een meester in woordgrappen. Aan de ene kant bedoelt hij dat hij vreemd doet, omdat hij 'high' wordt hoog in de lucht - 'helikopter trance'. Aan de andere kant doet hij social influencers, na die nep-zoentjes plaatsen richting het scherm.

De komiek heeft goed naar hen gekeken, want alles klopt inclusief zijn aanstellerige handgebaren. Zijn volgers als Jessica Alba liggen dan ook in een deuk. Iemand schrijft, dat hij dit suffe gedrag echt even nodig had op zijn 'feed'.

Een geweldige trip
Zijn vrouw, Rita Ora, herinnert zich dat moment en schrijft dat het een geweldige 'trip' was. Uit haar reactie wordt niet duidelijk, of zij de reis bedoelt ... of het gedrag van haar man. Feit is wel, dat Taika Waititi - heerlijk nuchter en maf - even de draak steekt met alle beauty-video's.



NieuwsFilm

meest populair