Netflix bevestigt dat Zack Snyders 'Star Wars'-achtige 'Rebel Moon' al een vervolg krijgt

Netflix bevestigt dat Zack Snyders 'Star Wars'-achtige 'Rebel Moon' al een vervolg krijgt

Snyder's idee was zó veelbelovend dat Rebel Moon al twee films krijgt.

Na zijn vertrek bij Warner Bros. heeft Zack Snyder een comfortabel thuis gevonden bij Netflix. Hij regisseerde Army of the Dead, waar Netflix nu al vervolgen en spin-offs van wil. Momenteel is hij druk bezig met zijn ambitieuze sci-fi film Rebel Moon. Netflix vond zijn pitch zo veelbelovend dat ze meteen hebben gezegd dat het idee beter tot zijn recht komt met twee films.

Veelbelovend
Netflix-executive Ori Marmur bevestigde in een nieuw interview met Variety dat Snyder's 'Rebel Moon'-project uit minstens twee films bestaat:

"Zack kwam met zoveel passie binnen. Dit is een film die hij al tientallen jaren in gedachten heeft. Zoals je weet, heeft hij zoveel tijd besteed aan het IP van anderen bij andere studio's. We werkten met hem aan Army of the Dead en we deden dingen die anderen niet konden doen. We maakten een film en daarna een prequel en lanceerden een live-ervaring."

"Met Rebel Moon wilde hij de grenzen weer verleggen. Toen we zagen hoe groot de wereld was die hij creëerde, dachten we dat het beter als twee stukken dan als één film kon worden gediend. Het is het soort verhaal dat kan blijven groeien. Hij ziet het als zijn kijk op het maken van zoiets als Star Wars."

December
In een preview van de Netflix-original films die we dit jaar kunnen verwachten, zien we de eerste beelden van Snyder's langverwachte nieuwe film. De film komt in December eindelijk uit op Netflix. Bekijk de preview hieronder.



NieuwsFilm

meest populair