Actrice Sharon Stone heeft opvallende rol in videoclip van Sam Smith

Actrice Sharon Stone heeft opvallende rol in videoclip van Sam Smith

Lekker liggen terwijl ze luistert naar een nummer van de zanger.

Sharon Stone is natuurlijk een iconische actrice, voornamelijk dankzij pareltjes als Basic Instinct en Casino. Ondanks het feit dat we haar de laatste jaren minder zien, zit ze zeker niet stil.

Eind vorig jaar liet Stone nog weten dat ze een nog veel indrukwekkendere carrière had kunnen hebben, maar dat een van haar goede acties roet in het eten heeft gegooid. Meer daarover lees je hier. Toch heeft ze nog meer dan genoeg werk en nu scoort ze weer een opmerkelijke 'rol'.

Muziekclip
De bekende zanger Sam Smith was recentelijk te gast bij SNL, oftewel Saturday Night Live, het beroemde Amerikaanse televisieprogramma. Hier mocht hij een van zijn nieuwe nummers zingen. Hij stond er echter niet alleen voor.

Smith zingt samen met een grote groep zangers, maar voor hen ligt Stone op een bed. Terwijl de groep zingt, zit de 64-jarige actrice in een gouden jurk voor ze. Veel hoeft ze niet te doen, buiten naar de muziek te luisteren. Bekijk enkele kiekjes hieronder.





Stone duikt de laatste jaren wel vaker op in muziek- en videoclips, dus wie weet werkt ze ook wel samen met Smith aan zijn nieuwe album.

NieuwsFilm

meest populair