Ariana Grande geeft toe aan fans en plaatst nieuw liedje op haar Insta

Ariana Grande geeft toe aan fans en plaatst nieuw liedje op haar Insta

Ongelooflijk lief en acapella

Ariana Grande is zo druk op de filmset, dat zij niet toekomt aan het inzingen van nieuwe teksten. Gelukkig geeft zij toe aan haar fans en plaatst zij een nieuw liedje op Insta.

De video komt, doordat op TikTok steeds gevraagd wordt waarom zij niet meer zingt. Maar dat zingen doet zij dagelijks, want zij is bezig met de verfilming van de musical Wicked.

Ongelooflijk lief en acapella
Voor haar jonge fans neemt zij dus plaats in de meest behaaglijke trui ooit. Vervolgens zingt zij ongelooflijk lief en acapella het liedje 'Somewhere over the rainbow' uit The Wizard of Oz, aangezien Wicked geïnspireerd is op The Wizard of Oz.

Het zoete plaatje van haar is precies wat mensen nodig hebben in het weekend. Alleen al op Instagram heeft het bericht in 2 dagen tijd al meer dan 4 miljoen hartjes. De blij verraste reacties bij haar bericht zeggen voldoende.

Uit liefde voor volgers
Ariana vertelt bij het liedje, dat zij graag iets uit liefde voor haar volgers wilde zingen. Het moest alleen wel passen bij de 'Oz'-bubbel waar zij nu in zit. En dat doet het zeker. Meer staat hier in het artikel van People. Haar filmpje staat hieronder op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair