Zonder make-up ziet Anne Hathaway er heel anders uit

Zonder make-up ziet Anne Hathaway er heel anders uit

De ster is doorgaans glamoureus gekleed met een roomwit uiterlijk

Anne Hathaway plaatst een zondagse foto op haar Instagram. Zij draagt een badjas en ligt ontspannen op bed. Zonder make-up ziet zij er heel anders uit.

De ster is doorgaans glamoureus gekleed. Haar jurken hebben vaak een diep decolleté. Ook staat zij bekend om haar roomwitte uiterlijk. Dat laat door alle lagen make-up geen spoor van haar echte huid zien. Voor een event of fotoshoot ziet zij er dus uit als hieronder.



Naturel is niet naturel
Voor bovenstaande covershoot van de LA Times oogt zij dus naturel, zonder dat te zijn. Ook haar collega Jeremy Strong ziet er naturel uit, maar is flink opgemaakt. Het neemt niet weg dat er twee prachtige mensen op de foto staan. Alles voor het promoten van hun nieuwste project Armageddon Time.

Feitelijk laat Anne Hathaway zich nooit zonder make-up zien. Des te bijzonder is de foto hieronder, die in 12 uur tijd al bijna 2 miljoen hartjes heeft. De actrice is namelijk opvallend knap zonder een spoor make-up. De roze huid met sproeten omlijst met donkere haren is zelfs adembenemend.

Eigenlijk mooier zonder
Eigenlijk heeft de artieste niets nodig. Zij is zelfs mooier zonder. Sommige volgers vragen zich terecht af, waarom de nu 40-jarige actrice maar geen dag ouder wordt. Onder de hartjes staan collega's als Awkwafina en Glen Powell.



NieuwsFilm

meest populair