'The Mummy'-ster verrast zijn fans in de bioscoop

'The Mummy'-ster verrast zijn fans in de bioscoop

Een double feature wordt ineens extra leuk

Brendan Fraser verraste fans van The Mummy in de bioscoop. De kijkers waren daar voor het zien van een zogeheten 'double feature' - twee films achter elkaar.

De reeks bestaat uit drie avonturenfilms. Brendan Fraser is in de verhalen een avonturier. Hij moet steeds de strijd aan met machtige figuren die niet veel goeds van plan zijn. De reviews waren wisselend, maar elk deel leverde dik omzet op.

Genre onbekend
Voor de start van deze films verscheen de actieheld zelf op het toneel en bedankte de belangstellenden voor hun komst. De zaal juichte van blijdschap, terwijl hij wat meer vertelde.

Zo vond Brendan Fraser het leuk, dat er mensen in de zaal zaten die de films nog nooit hebben gezien. Ook vertelde hij, dat zij destijds niet wisten welk genre zij het eerste deel moesten toekennen. Wel merkten zij, dat het testpubliek de eerste film te gek vond.

Een vierde deel
Steeds meer mensen vragen om een vierde deel van deze beroemde reeks. Brendan Fraser heeft al aangegeven dat hij de actieheld best weer een keer wil spelen. Maar dat hij niet helemaal weet, hoe het nieuwe verhaal zou moeten aansluiten op de eerdere delen.

Meer staat hier in het artikel van Screen Rant. Hieronder staat een YouTube-video van GQ waarin Brendan Fraser meer vertelt over zijn films.



NieuwsFilm

meest populair