Jason Momoa lijkt exit als Aquaman te bevestigen en gaat nieuw DC-personage spelen

Jason Momoa lijkt exit als Aquaman te bevestigen en gaat nieuw DC-personage spelen

Volgens recente geruchten kruipt de geliefde acteur in de huid van anti-held Lobo in het nieuwe DC-universum.

De tijd van Jason Momoa als Aquaman lijkt te zijn afgelopen. Toch ziet de acteur een zonnige toekomst in het superheldenuniversum van DC voor zich.

James Gunn en Peter Safran, de nieuwe studiobazen van DC, zijn van plan om de populaire superheldenwereld van de grond of aan op te bouwen. Daarom moeten er ook een aantal geliefde gezichten vertrekken, waaronder Henry Cavill als Superman.

Belangrijke meeting
Momoa had onlangs een meeting met Gunn en Safran om zijn toekomst in het DC-universum te bespreken. In een video die hij na afloop heeft opgenomen is te zien dat hij dolenthousiast naar buiten komt.



Andere rol
In een interview met Variety vertelt de acteur meer over deze meeting. Hierbij lijkt hij sterk te hinten dat hij terugkeert in het nieuwe DC-universum, maar wel als een ander personage.

"Ik zal altijd Aquaman blijven, maar er zijn ook andere personages die ik zou kunnen spelen", zegt de acteur.



Lobo
Volgens recente geruchten is Momoa gevraagd om in de huid te kruipen van een ander DC-personage, namelijk Lobo.

Lobo is een interstellaire huurmoordenaar en premiejager. Hij kickt op hersenloos geweld en het doden van zijn vijanden.

Hoewel hij in de stripboeken ooit werd geïntroduceerd als geharde schurk, staat hij tegenwoordig meer bekend als anti-held.



NieuwsFilm

meest populair