Actrice Thekla Reuten op Insta-foto's in belachelijk goedkope kleding

Actrice Thekla Reuten op Insta-foto's in belachelijk goedkope kleding

Ik had een leuke tijd!

Thekla Reuten ging een uitdaging aan met Linda. Magazine. Of zij mee wilde werken aan een fashion shoot met alleen kleren uit een kringloopwinkel?

De actrice uit Red Sparrow stemde in. En de resultaten zijn ernaar, te zien aan de foto's op haar Instagram hieronder. Zij bewijst dat tweedehands kleding tof.

Tweedehands kleren zijn in
Over de mooie fotoshoot, vertelt Thekla Reuten: "Toen Linda. mij vroeg of ik een fotosessie wilde doen met alleen tweedehands kleren die niet duurder zijn dan 20 euro, zei ik meteen 'ja'."

Zij vervolgt haar bericht met: "Ik wilde bewijzen dat tweedehands kleren prachtig kunnen zijn. En dat snelle mode uit de tijd is. Ik wilde bewijzen dat seizoensmode en alle andere leuzen ernaast zitten."

Inspireren en uitdagen
Thekla besluit met: "Ik wil graag iedereen inspireren en uitdagen om een eigen stijl te vinden, zodat iedereen meer zichzelf kan zijn. Zo koop je ook beter. Ik had in elk geval een leuke tijd bij deze fotoshoot met een geweldig team."

Haar Instagram bericht staat hieronder. Haar volgers, zoals Hanna Verboom en Carolien Spoor vinden haar prachtig. En dat is zij zeker.



NieuwsFilm

meest populair