Priyanka Chopra (Baywatch) bijt van zich af na kritiek i.v.m. draagmoeder voor haar kindje

Priyanka Chopra (Baywatch) bijt van zich af na kritiek i.v.m. draagmoeder voor haar kindje

De actrice kan wel op tegen wat kritiek, maar wil niet dat haar dochtertje dit meekrijgt.

Priyanka Chopra begon haar carrière in Bollywood, maar maakte een switch naar Hollywood. Ondanks het feit dat ze dit met succes heeft gedaan, heeft ze ook veel haters. Hier laat zij zich nu opnieuw over uit.

Enkele maanden geleden verscheen er al een artikel op FilmTotaal waarin de actrice uithaalde naar de mensen die alleen maar kritiek hebben. Ondanks het feit dat zij daar goed mee weet om te gaan, is het nu toch een ander verhaal.

De reden
Chopra werd enige tijd geleden namelijk moeder. Dat zij kritiek krijgt, daar kan ze mee leven. Wanneer haar pasgeboren baby'tje er echter bij betrokken wordt is de maat vol.

De actrice, o.a. bekend van Baywatch en The Matrix Resurrections, staat nu op de voorkant van Vogue en werd ook door het bekende blad geïnterviewd. Ze heeft het volgende te zeggen.



Reactie
Zo begint Chopra: "Door de jaren heen heb ik een dikke huid gekregen. Er is weinig waar ik niet tegen kan. Het doet me echter wel echt pijn wanneer ze het hebben over mijn dochtertje. Dat gaat mij toch echt te ver. Ik wil niet dat ze over haar roddelen.".

"Ik heb behoorlijk veel kritiek gekregen dat ik voor een surrogaat ben gegaan. Ik kon echter niet anders vanwege gezondheidsproblemen. Ik ben super dankbaar dat ik een geweldige draagmoeder heb kunnen vinden. Zij was super lief en aardig. Dankzij haar komt een van mijn grote dromen uit".



Haters
Ook haalt Chopra uit na haar haters: "Jullie kennen mij niet. Jullie weten niet wat ik heb meegemaakt. Hoewel ik niet mijn medische gegevens of die van mijn dochter wil vrijgegeven, geeft dit jullie niet zomaar het recht om leugens de wereld in te helpen".

NieuwsFilm

meest populair