Channing Tatum vertelt over zijn verrassende eerste ontmoeting met Sandra Bullock

Channing Tatum vertelt over zijn verrassende eerste ontmoeting met Sandra Bullock

Het was een start die niet veel mensen meemaken

Channing Tatum vertelt over zijn verrassende eerste ontmoeting met Sandra Bullock. Het was een start die niet veel mensen meemaken.

Beide sterren speelden vorig jaar samen in de film The Lost City. Hun chemie viel op. Toch was deze actiekomedie pas hun eerste samenwerking, terwijl beiden al lang in de filmindustrie werken en in dezelfde buurt wonen.

Ruzie op school
In een interview met Vanity Fair vertelt Channing naar alle eerlijkheid dat zij elkaar wel al vaker hadden gezien. Maar hun eerste gesprek samen was op de school van hun kinderen. Sterker nog: beiden werden ontboden bij de directeur, want er was een groot probleem.

Hun dochters bleken een hekel aan elkaar te hebben, omdat ze elk hun eigen zin door wilden drijven. De directeur wilde die ruzies opgelost hebben. Uiteindelijk wisten Channing en Sandra daar zo goed aan te werken, dat de meiden nu goede vriendinnen zijn.

Met een leugendetector
Het artikel in Comic Book staat hier. De YouTube-video met het interview van Vanity Fair staat hieronder. Het gaat om vragen die beantwoord worden met een leugendetector.



NieuwsFilm

meest populair