'Ozark'-actrice Julia Garner straalt in jurkje op rode loper

'Ozark'-actrice Julia Garner straalt in jurkje op rode loper

Ze wint dan misschien deze keer eens niet, ze trakteert ons wel op een beeldschoon kiekje.

Actrice Julia Garner is dankzij de serie Ozark een bekende naam geworden in Hollywood. De 28-jarige Amerikaanse Garner scoort nu de ene naar de andere grote rol, maar wanneer ze eens even niet acteert weet ze nog steeds hoge ogen te gooien.

Voor haar rol als Ruth Langmore in Ozark won Garner maar liefst al drie Primetime Emmy Awards. Ook won ze recentelijk haar eerste Golden Globe, eveneens voor haar rol in de geliefde serie. Dat is hieronder te zien.



Meer
Daar blijft het niet bij. Ook werd ze genomineerd door de critics Choice Awards als beste actrice in een dramaserie. Ondanks het feit dat ze niet wist te winnen, deelde ze wel enkele kiekjes op haar Instagram pagina. Eerlijk is eerlijk, ze ziet er weer eens prachtig uit.

Oordeel zelf maar met het onderstaande kiekje.



Agenda
Garner zit buiten Ozark echter niet stil. Zo was ze vorig jaar nog te zien in een andere serie, genaamd Inventing Anna. Ook heeft ze alweer getekend voor drie andere films, waaronder de biopic over Madonna, waarin Garner in de huid zal gaan kruipen van de iconische zangeres.

NieuwsFilm

meest populair