Deze absurde tijdreisfilm op Netflix trekt nu heel wat kijkers

Deze absurde tijdreisfilm op Netflix trekt nu heel wat kijkers

De komedie Black Knight in de Top 10.

Ondertussen is de Netflix Top 10 in handen van de mysterieuze misdaadthriller The Pledge met Jack Nicholson. En die film komt uit 2001. Opvallend genoeg komt de hekkensluiter en nieuwkomer Black Knight ook uit dat jaar.

Black Knight is een tijdreiskomedie van regisseur Gil Junger en met namen als Martin Lawrence, Marsha Thomason en Tom Wilkinson. Netflix heeft maar een echte omschrijving voor de film: "grappig".

Ontvangst als te verwachten
Rond de millenniumwisseling was Lawrence (Bad Boys) een stuk bekender dan nu. Toch wist hij niet te overtuigen met Black Knight. De film staat na 98 recensies op 15 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

"Black Knight voelt als een lui geconstrueerde film, gevuld met flauwe grappen en constante aanwezigheid van Lawrence," luidt de critics consensus.

Nu op #10 in de Top 10 van Netflix
In Black Knight heeft Jamal een baantje in een Middeleeuws-pretpark. Wanneer hij opeens wakker wordt in het 14e eeuwe Engeland, moet hij het met hulp van een voormalig ridder en een boerenmeisje opnemen tegen een slechte koning.

Denk jij te kunnen lachen om Black Knight, dan vind je de film nu hier.



NieuwsFilm

meest populair