Zo rijk is Jeff Bridges uit 'Iron Man' en 'The Big Lebowski'

Zo rijk is Jeff Bridges uit 'Iron Man' en 'The Big Lebowski'

Naast acteur is hij ook stemacteur, producer, zanger, componist, muzikant en spreker

Jeff Bridges is een multitalent. Naast acteur is hij ook stemacteur, producer, zanger, componist, muzikant en spreker. De ster is een van de meest beroemde en meest geliefde acteurs van zijn generatie.

De 73-jarige acteur is al 70 jaar aanwezig in de filmindustrie, met succesvolle films als The Big Lebowski, Crazy Heart, Iron Man, True Grit en Tron. Mede daardoor wordt zijn netto waarde geschat op 100 miljoen Amerikaanse dollar.

Hoe het begon
Jeff Bridges is geboren in 1949 in Californië, Amerika. Zijn ouders zijn succesvolle acteurs, waardoor Jeff regelmatig meespeelde in films en theatervoorstellingen. Op tweejarige leeftijd verscheen Jeff al in een film van zijn vader, genaamd The Company She Keeps.

Logischerwijs pakte Jeff een acteerstudie op. Daarna is hij vanaf 1971 wisselend in grote en kleine producties te zien. Ook wisselen de genres en de grootte van de rollen. Jeff blijkt een natuurtalent en zijn acteerwerk wordt luid bejubeld. Vele goede recensies, nominaties en awards volgen.

Meer vermogen
Jeff Bridges maakt muziek, bezit verschillende huizen en steunt verschillende goede doelen. Meer over zijn vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Jeff Bridges ontving van de week een award voor zijn gehele carrière. Een deel van die avond staat hieronder in een YouTube-video van ET.



NieuwsFilm

meest populair