Zomerse Victoria Koblenko op het strand op Insta-foto

Zomerse Victoria Koblenko op het strand op Insta-foto

Water drinken is iets dat ze met deze foto promoot.

De afgelopen periode zien we heel wat strandfoto's van Victoria Koblenko voorbijkomen op haar Instagram. De actrice uit onder meer F*ck de liefde 2 verblijft de afgelopen weken overduidelijk in een of andere warm oord. In bikini, en klaarblijkelijk ook met heel veel water.

De post gebruikt de "actress turned volunteer 💛💙", zoals staat vermeld op haar Insta, om het drinken van water te promoten. "Water drinken. We weten allemaal dat het essentieel is voor ons lichaam, maar waar leer je eigenlijk hoe het effectief je hydratatie niveau kan verbeteren? Tijdens het vasten heb ik een nieuw belangrijk inzicht over hydratatie geleerd," schrijft ze.

"Als je snel veel water drinkt 'leen' je hydratatie, want je raakt het water snel weer kwijt in het toilet en als het een beetje tegenzit met wat waardevolle elektrolyten erbij," gaat ze verder. "Echter als je kleine slokjes drinkt verhoog je wel het hydratatie niveau van je lichaam zonder vaak te moeten plassen."

Veel water, klein buikie
En zo schrijft ze wel meer. Je kunt het allemaal lezen bij de foto in bikini op een strand. 'Chick on an mission', zeggen we maar. Maar: drink voldoende water, dan houdt je uiteraard een stuk energierijker.


De foto van de 42 jarige Victoria Koblenko zien? Check deze dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair