Dit zijn de 10 populairste films op Netflix

Dit zijn de 10 populairste films op Netflix

Dit zijn op dit moment de meest bekeken films op de streamingdienst.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Laura Veenema | Met: Suzan Stortelder, Freek Rikkerink, Snelle, e.a. | Kijk direct
In deze muzikale en intieme documentaire onthullen Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem. De twee blijven lekker nuchter, maar staan ondertussen twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome.

#2 Dog Gone (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Herek | Cast: Rob Lowe, Johnny Berchtold, Kimberly Williams-Paisley, e.a. | Kijk direct
Fielding is dol op zijn geliefde hond Gonker. Tijdens een wandeling verliest Fielding zijn trouwe viervoeter uit het oog. De jonge man zet samen met zijn ouders een enorme zoektocht op touw om Gonker terug te vinden. Ondertussen dringt de tijd, want de hond heeft zijn levensreddende medicatie nodig.

#3 The Pledge (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Penn | Cast: Jack Nicholson, Patricia Clarkson, Benicio Del Toro, e.a. | Kijk direct
Rechercheur Jerry Black staat letterlijk op het punt om met pensioen te gaan. Uitgerekend dan wordt het verminkte dode lichaam van een jong meisje gevonden. De moeder van het meisje laat Black beloven dat hij koste wat het kost de moordenaar zal vinden. Wanneer een voormalig crimineel uiteindelijk een bekentenis aflegt, lijkt de zaak te zijn opgelost.



#4 The Pale Blue Eye (2022)
#5 Rogue Agent (2022)
#6 Dreamland (2019)
#7 Zwanger & Co (2022)
#8 Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
#9 The Hatchet Wielding Hitchhiker (2023)
#10 De Bellinga's: Huis op Stelten (2022)


NieuwsFilm

meest populair