Donna D'Errico enkel in 'een paar teugels' op verbazingwekkende Insta-foto

Donna D'Errico enkel in 'een paar teugels' op verbazingwekkende Insta-foto

De bikini is ingeruild voor heftiger spul.

De oud-Baywatch-babe Donna D'Errico zien we toch zeer regelmatig voorbijkomen in een bikini of een erg strak shirtje. Maar nu heeft de blondine een wel erg opvallende foto op Instagram gezet.

De afgelopen jaren leek de in Dothan, Alabama geboren Donna bezig met een soort van comeback. Ze speelde in opvallende veel films, van overigens niet een opvallend goede kwaliteit. Afgelopen jaar zat ze nog in Frank and Penelope van en met Sean Patrick Flanery.

Voor dit jaar staat nog altijd de film 116 MacDougal en die staat op de IMDb op Pre-Production. De vraag is of de film sowieso wel wordt opgenomen. Ook worden er al een tijdje geen nieuwe projecten voor Donna met toegevoegd.

Druk bezig op Insta
Donna zien we wel veel op Instagram en ze heeft alweer een tijdje een OnlyFans-kanaal. Een nieuwe foto op Instagram lijkt ook van dat kanaal te zijn geplukt. We ze Donna namelijk in een nogal kinky setje van leer.

"50 Shades of Donna," schrijft de Baywatch-babe bij de foto. Het is duidelijk dat ze hoopt dat je naar haar andere soort van social doorklikt en wat centjes achterlaat.


De 54 jarige Donna in haar setje zien? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingHAILEE IN KRAP SHIRTJE
Boezem Hailee Steinfeld knalt bijna uit haar shirtje op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingEMMA DECKERS IN BLOUSE
Emma Deckers trekt haar blouse wijd open op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair