Wat Michelle Pfeiffer vindt van award Jeff Bridges voor zijn filmcarrière

Wat Michelle Pfeiffer vindt van award Jeff Bridges voor zijn filmcarrière

Ze quote een pakkende recensie van heel vroeger

Jeff Bridges kreeg gisteren bij de Critics Choice Award een award uitgereikt voor zijn filmcarrière. De 73-jarige ster acteert al 70 jaar en heeft een lange lijst aan goede acteerprestaties.

Michelle Pfeiffer bewondert hem enorm, maar was niet in staat naar de prijsuitreiking te gaan. Zij zit in quarantaine. Gelukkig bestaat social media - en werd de uitreiking ook uitgezonden.

Bijzondere acteur
Spijtig plaatst Michelle een Instagram-bericht online, waarin zij verwijst naar een review. Deze recensent zei in 1973 al, dat Jeff Bridges een bijzondere acteur is.

Michelle Pfeiffer schrijft: "Ik vind het jammer de Critics Choice Awards te moeten missen. Ja, door COVID. Vooral omdat ik niet persoonlijk kan meemaken dat Jeff Bridges een Lifetime Achievement Award krijgt."

Groot compliment
Vervolgens geeft zij Jeff een groot compliment door te vertellen: "Pauline Kael zei het goed. Jeff is waarschijnlijk het grootste natuurtalent en de minst arrogante acteur die ooit heeft bestaan."

Michelle benadrukt, terwijl zij afsluit: "OOIT HEEFT BESTAAN. Zo'n recensie is wat wij als acteurs nastreven. En Jeff doet dat elke keer met elke rol die hij oppakt. Jeff, en alle genomineerden, van harte!"

Prachtig als iemand zo juicht voor het succes van een ander. Haar Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair