Kim-Lian van der Meij Iaat zich niet beroven

Kim-Lian van der Meij Iaat zich niet beroven

En zij zet het prachtige liedje van de film 'Achtste Groepers Huilen Niet' in.

Lieve Kim-Lian van der Meij laat niemand meer haar lied afpakken. Voortaan is de zangeres van het prachtige liedje van de film Achtste Groepers Huilen Niet te boeken voor een passend afscheid.

Heel eerlijk vertelt de actrice uit Just Say Yes in een Instagram-bericht, dat zij vroeger niet toe was aan het verdriet rond een afscheidsceremonie.

Zij durfde niet
Ze legt haar gevoel goed uit met: "Sinds dit liedje is uitgebracht voor de film Achtste Groepers Huilen Niet, heb ik regelmatig het verzoek gekregen of ik het zou willen komen zingen op iemands begrafenis. Ik heb dit soort verzoeken altijd afgehouden. Waarom? Ik durfde niet. Het leek me te persoonlijk, te verdrietig om op iemand z'n begrafenis te zingen, ook als ik de mensen niet persoonlijk ken."

Maar daar kwam verandering in na een gesprek met het platform Time To Say Goodbye. Zo vertelt Kim-Lian verder: "Totdat ik een goed gesprek had met de initiatiefnemers van @timetosaygoodbye.official. Een inspirerend platform dat je op ideeën brengt voor een persoonlijk en troostrijk afscheid. (Mocht je in die situatie zijn of komen)."

Mooie momenten
Begripvol schrijft zij: "Iemand verliezen waar je veel van houdt brengt verdriet en pijn in ons hart. Toch hoort de dood bij het leven. Hoop en steun vinden we bij familie en vrienden, maar ook bij de gedachten dat alle mooie en dierbare momenten nooit verloren gaan."

Kim-Lian legt uit, hoe het lied aansluit bij een afscheid: "Het liedje 'Dit pakt niemand ons meer af' gaat hierover. Over die momenten die we koesteren en kunnen herbeleven in onze herinnering en hart. Totdat we elkaar weer zien 'aan de andere kant'. Daar geloof ik in."

Passend afscheid
En daar past het door haar gezongen liedje perfect in. Bij de reacties staan verschillende mensen die het liedje al bij een afscheid hebben gehoord.

Kim-Lian besluit met: "Elk bijzonder leven verdient een waardig, uniek en passend afscheid. En hoe mooi als je als zangeres daar een steentje aan kan bijdragen."



NieuwsFilm

meest populair