Actrice Sasha Pieterse zet haar lichaam in om gezond leven te promoten

Actrice Sasha Pieterse zet haar lichaam in om gezond leven te promoten

Let je ook op op wat zij klaarmaakt of kijk je alleen naar de actrice zelf?

De 26-jarige Sasha Pieterse heeft al behoorlijk wat volgers op Instagram, namelijk 16,4 miljoen. Helemaal niet verkeerd dus. Ze maakt dan ook gebruik van het platform om belangrijke onderwerpen aan te kaarten en nu is het weer raak.

De Zuid-Afrikaanse actrice en zangeres (o.a. bekend van de serie Pretty Little Liars) heeft al vaker laten weten dat ze gezond eten uiterst belangrijk vindt. Zo viel ze ongeveer 17 kilo af door een gezonder leven te leiden. Zo nu en dan deelt ze ook recepten op sociale media en om wat meer interesse te wekken doet ze dat op een 'spannende' manier.

Instagram
Niet alleen staat haar Instagram vol met foto's van haar gezin, aangezien ze in 2018 trouwde en ook de moeder is van een tweejarig zoontje (zoals dat hieronder te zien is, waarin ze haar fans een gelukkig nieuwjaar wenst), ook deelt ze af en toe wel eens wat pikantere kiekjes.



Zo maakt ze in een videootje een gezonde fruitcocktail en een saladedressing. Ze is echter wel behoorlijk schaars gekleed, want ondanks het feit dat ze aan het kokkerellen is, heeft ze nauwelijks iets aan...

Wil jij zien hoe Pieterse in haar keuken sensueel aan het koken is? Klik dan hier en hier!

NieuwsFilm

meest populair